O nas

Danes je Tupperware corporation nedvomno eden od najpomembnejših proizvajalcev plastične posode in pripomočkov za gospodinjstvo in prosti čas. Široka paleta artiklov se vrti okrog številke 1000 in jih proizvajajo v trinajstih tovarnah po celem svetu, od tega so štiri v Evropi . Zaradi visokega nivoja tehnologije proizvodi Tupperware nadaljujejo s tradicijo sinonima kvalitete.

Danes je v Tupperware vključenih več kot milijon članov po celem svetu in skoraj vsako sekundo se nekje začne »PARTY« Tupperware. Že več kot sedemdeset let Tupperware s svojimi predstavitvami bogati med soseske odnose in budno spremlja želje in potrebe svojih kupcev. Samo na ta način se lahko porajajo in razvijajo novi artikli, ki popolnoma zadovoljijo potrebe potrošnikov.

V Sloveniji se artikli Tupperware prodajajo že od konca leta 1993 in prav gotovo vas je že kdaj razveselila katera od naših predstavnic. Naše podjetje DIRINDAR distribucija d.o.o. se ukvarja izključno s prodajo in distribucijo artiklov Tupperware. Z željo, da bi se čim bolj približali svojim strankam smo odprli štiri poslovne enote, kjer si vsak ponedeljek ob 18.00 lahko ogledate novosti.